Verdachte zwemleraar Velsen is Soester

De 28-jarige man die verdacht wordt van ontucht met jonge kinderen in een zwembad in het Noord-Hollandse Velsen, komt uit Soest.

Bron onbekend
Dat blijkt uit onderzoek van RTV Utrecht. In de buurt van zijn woning wordt geschokt gereageerd. De man zou daar sinds kort met zijn vriendin samenwonen.

Volgens het medium werkte V. de afgelopen jaren ook bij zwembaden in de provincie Utrecht. Zo werkte hij bij zwembad Fletiomare in De Meern en De Hoghe Waerd in IJsselstein. Langer geleden was hij toezichthouder in Bosbad Amersfoort en was hij betrokken bij Spleasure Centrum Soest. De zwembaden willen op dit moment niet op de zaak ingaan.

In Soest is Jacob V. nog steeds actief in het bestuur van gymnastiekvereniging De Springbokken. De voorzitter van de club laat aan RTV Utrecht weten dat V. alleen de website beheerde en geen les gaf. Hij is wel direct op non-actief gesteld lopende het onderzoek. De vereniging werkt samen met de gemeente aan een verklaring.

Maandag pakte de politie hem op nadat ouders van zeker drie jongens in de leeftijd van 5 en 6 jaar oud aangifte hadden gedaan van betasting en andere onzedelijke handelingen. De man blijft voorlopig in de cel. De rechtbank in Haarlem heeft donderdag het voorarrest van de 28-jarige zwemleraar met twee weken verlengd.

0 reacties:

Een reactie posten

More

Zoek nieuwsberichten